Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kniha - Kapitola I.

16. 6. 2019

Kapitola I.
Kdo jsme a kde jsme

Připadá mi to jako věky, co jsem kdysi bývala ještě normální holka. I kdyż normální jsem nikdy nebyla, ale můj věk byl těch 15 až 25 let co tohle tělo mělo. 
Postupně jsem si začala vzpomínat a uvědomovat, že jsem starší. Avšak za poslední 3 roky jsem si uvědomila, že mi je víc jak 12 000 let. 
Je to docela nešťastné, že na své životy zapomínáme když se sem inkarnujeme. A je fakt, že lidé nikdy neuvidí víc, než náš fyzický vzhled. 
Vzpomínky co v sobě nosíme my Starseeds, ale mluví jinak.

Je asi záhodno připomenout, že nejde o re-inkarnaci. Nikdy jsme nežili na Zemi a ani jsme nezemřeli. Máme tradičně dvě sady vzpomínek. Mnoho lidských životů, které nám byli vloženy. A hlavně náš vlastní dlouhý život (který pořád pokračuje) ve světě o kterém lidé slýchávají pod názvem Ráj.

Ne všichni Starseeds si vzpomenou kým byli. Znám většinu těch co si detaily svých životů nevybavují. Ale máme v sobě něco co by se dalo nazvat Vesmírným Kodexem. Jsou to základní pravidla, duchovní zákony, kterými se všichni intuitivně řídí. Některé jsou známy na Zemi ve formě přísloví, jiné znáte z křesťanské víry jako věty, které řekl Ježíš Kristus.

Lidé nás nazývají také různými jmény : Starseeds, křišťálové děti, indigové děti, inkarnovaní andělé... 
Slovo anděl je vžito pro všechny bytosti z vyšších dimenzí.
Slovo démon je naopak vžité pro bytosti tzv. z temnot. Což je také pouze lidský pojem. Tyto bytosti jsou doslova Padlý andělé. A neznamená to v každém případě, že by se něčím provinili a proto byli svrženi z nebes. Ani neprobíhá žádný zuřivý boj ve kterém by se andělé pokoušeli padlé vyhubit. To jsou jen povídačky.

Ve skutečnosti přicházejí andělé po celá staletí na Zemi, aby se zde učili a pomáhali probouzet jak lidské tvory a další bytosti narozené v Zóně vymístění, tak i starobylé padlé anděly, kteří si ještě pamatují pozitivní stav = nebe = ráj, protože tam kdysi žili.

Proč právě na Zemi? Čím je tak důležitá?

Pravé jméno Země je Gaia a právě zde byla kdysi bájná Atlantida. Vzpomínáte na ty legendy? Atlantida a její rozmach a pád... Celá civilizace potopena pod hladinou moře... Ó ano. To je pravda. Akorát to moře, není moře jako ho znají lidé. Moře je termín používán pro negativní stav = pro zónu vymístění= místo kde se nacházíme právě teď, kde píšu tyto řádky a vy je čtete. Všude kam lidské oko a lidská technika dohlédnou se rozprostírá zóna vymístění a ještě mnohem dál.

Mnozí se už pokoušeli předat toto základní uvědomění o pozici lidí, ale nikdo nezná celý příběh. 
Mnozí stáhli hodně užitečných informací a varovali lidi před manipulací, která se odehrává a ze všech stran útočí na lidskou mysl. A především systém života, který zde byl zaveden jednoduše brání lidem nabýt plného vědomí. 
Mnozí také zapsali své mimotělné zážitky a setkání a komunikace. 
Potíž je v tom, že tady není nic čisté, 100% pravdivé a ani jednoduché. Každý kdo přijímá nějaké sdělení ho ovlivní, byť na nevědomé úrovni už jen tím jak sám vnímá svět a co ví. Proto se veškeré tyto kontakty a sdělení tolik liší. Shodují se jen v několika parametrech jako například "hodní jsou hodní" a "zlý jsou zlý". Na počtu dimenzí se ale neshodnou téměř vůbec a na tom jak to tam vypadá taky ne.

Těžko pak hledat pravdu jako zrnko písku v poušti. 
Jsou i tací, kteří podlehli svým schopnostem a vědomostem a hlavně egu a tito se pak prohlašují za duchovní vůdce a zakládají sekty. Nakonec se každý z nich buď pokusí vydělat na svých ovečkách, nebo je alespoň svede z cesty svou bohorovností a neomylností. 
Skutečně duchovně vyspělý člověk vám řekne " Mohu ti ukázat dveře, projít jimi musíš sám." protože takový člověk uznává svobodu volby každého tvora a nebude nic přikazovat, prostě proto, že sám příkazy nesnáší a nebude to dělat druhým.

Určitě jste si všimli, že zde mluvím o dvou stranách, andělých a padlých, hodných a "zlých". Je těžké popsat co se zde vlastně děje, protože lidská mysl má tendenci zjednodušovat a vidět černobíle = soudit druhé. To není zrovna zdravý přístup, ale lidé za to nemůžou, vychází to z jejich zkušeností ze života. Ale kdo chce opravdu vystoupit z bludného kruhu musí se této lidské ješitnosti vzdát.

Je pravda, že mnoho padlých škodí lidem a využívají své pozice v jiné dimenzi kvůli čemu je lidé nevidí a ani o nich nevědí. Blízké dimenze se ale mohou velice lehce ovlivňovat telepaticky a pocitově a i bytosti ze vzdálenějších dimenzí mohou zasahovat na energetické úrovni do této 3D. To samozřejmě znamená, že mohou ovlivnit i hmotu, což je také jen energie, pouze s jiným kmitočtem částic, ale mají svá omezení. 
Proto se do této dimenze inkarnují, stejně tak jako my.

Je pravda, že lidé jsou ovládáni systémem života, práce, penězmi, médii, kulturami, náboženstvími... A vršku této pyramidy sedí právě ti mocní padlý a jejich sluhové. 
Jen pro příklad : 
Rotschild není člověk, ale inkarnovaný padlý. Stejně tak mnoho amerických prezidentů, Merkelová, Královna Alžběta v Velké Británie a mnoho dalších historických i současných známých osobností.

Většina lidí, kteří to o nich vědí se bojí mluvit. Buď proto, že jsou jejich zaměstnanci a tak se dověděli o této pravdě světa. Nebo proto, že vědí, že mocní mají prostředky k odstranění kohokoliv na planetě a bude to vypadat jako srdeční selhání, nebo ten dotyčný bude slyšet hlasy a udělají z něj blázna. 
Několik lidí, kteří byli jejich zaměstnanci a rozhodli se říct světu pravdu, protože to neuneslo jejich svědomí, byli zabiti i se svými rodinami. Takový odstrašující příklad je vždy užitečný k vyvolání strachu a poslušnosti. 
Kdo chce vědět, jak taková manipulace funguje, podívejte se na film Vrtěti psem.

Ale manipulace není to jediné co zde provádějí. Také zde dělají pokusy na lidech a také je obyvatelstvo systematicky vyvražďováno. Možná jste si všimli, že v atmosféře je jed, v jídle a vodě jakbysmet. 
A lékařství nefunguje naopak v toliko reklamovaných a dokonce státem přikázaných vakcínách jsou smrtelné toxiny. A to se pořád bavíme jen o hmotné rovině a nemluvíme o energiích. 
Je toho hodně co si lidé musejí uvědomit a ještě víc čemu se musejí naučit.

My kontaktéři můžeme přinést kousky pravdy, podstatné je ale to, co s nimi lidstvo udělá. Buď projde dveřmi, nebo nikoliv.

Ona pověstná válka dobra a zla neprobíhá někde na ulicích, ani nejsou žádní přátelé a nepřátelé. 
Tato bitva probíhá v duši každé bytosti nacházející se v zóně vymístění každý den, každou minutu a sekundu a je v tom jak se rozhodneme. Zda budeme činit dobro anebo zlo. A tato bitva se nevyhýbá ani nám zvaným Starseeds. 
Také jsme ovlivňováni a musíme se rozhodovat, také podléháme manipulaci mysli ze všech stran, protože zde máme lidská těla. A trvá, než své vědomí probudíme a ani po té nemáme vyhráno. Jedinou naší možností je propojit svou mysl co nejtrvaleji se svým vyšším já a vnímat tak život zde i ve vyšších dimenzích. Rozhled, který je v pozitivním stavu vlastní každé bytosti nám pak umožní plnit zde naše poslání. 
Potíž je v tom, že krátké spojení je věcí velice lehkou, ale udržet toto spojení je o něčem jiném. Čím je tělo unavenější, tím hůř udržuje toto spojení. 
Navíc máme také emoce jako všichni a vtip je v tom, že málo lidí nám rozumí, nebo s námi aspoň harmonizuje. Pak dochází ke sporům, které upřímně nesnášíme. Neradi se hádáme, soutěžíme či bojujeme. 
Bohužel na Zemi se člověk musí umět prosadit, jinak je ušlapán. Ale pro nás to je nepříjemné. 
Také se stává, že lidi velice přitahujeme a často se nedají vysvětlit, že my nemáme zájem o příležitostní románek. Když jste dlouhodobě terčem takových poznámek, člověka to naštve. 
Ale tyto emoce nás právě oddělují velice často od našeho vědomí. Naštěstí se umíme rychle znovu napojit, což je naše přirozená vlastnost.